Графік роботи: вівторок   з 08:00 до 19:30
  • пн з 08:00 до 19:30
  • вт з 08:00 до 19:30
  • ср з 08:00 до 19:30
  • чт з 08:00 до 19:30
  • пт з 08:00 до 16:30
  • сб з 09:00 до 16:00
  • нд з 08:00 до 19:00

Політика конфіденційності

Медичний центр JMC (ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЄВРЕЙСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР ДЖЕЙ ЕМ СІ») цінує Вашу конфіденційність та зобов'язується забезпечити захист вашої персональної інформації. У даній Політиці конфіденційності розкривається процес збору, використання, захисту та обробки Ваших особистих даних.

Ця Політика конфіденційності розроблена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» , інших законів та нормативно-правових актів, що регулюють відносини у сфері захисту персональних даних.

Якщо Ви з будь-яких причин не згодні з цією Політикою конфіденційності, будь ласка, негайно припиніть використання нашого Сайту.

1. Збір та використання інформації

Медичний центр JMC різні типи інформації, включаючи:

- персональні дані: ім'я, електронна адреса, контактні дані, IP-адреса та інша інформація, яку Ви надаєте при заповненні форм або реєстрації на сайті;

  • інформація про використання: дані про Ваші взаємодії з нашим сайтом, включаючи куки, IP-адреси, тип браузера, час доступу та іншу аналітичну інформацію;
  • медична інформація: історія хвороби, результати обстежень, діагнози тощо.

Ми використовуємо зібрану інформацію для:

  • надання медичних послуг та здійснення інших, визначених Статутом ТОВ «ДЖЕЙ ЕМ СІ», видів діяльності;
  • виконання умов договорів, що укладених/будуть укладені Медичним центром JMC;
  • надсилання інформаційних, рекламних повідомлень та пропозицій про послуги нашого Медичного центру клієнтам, як діючим так і потенційним;
  • здійснення аналізу отриманої інформації із метою удосконалення якості обслуговування у Медичному центрі та розвитку останнього;
  • виконання обов’язків передбачених законодавством для закладу охорони здоров'я.

2. Конфіденційність і безпека

Підхід Медичного центру JMC до захисту особистої інформації базується на використанні сучасних галузевих стандартів. Ми застосовуємо технологічні та організаційні заходи для запобігання несанкціонованому доступу, втраті, викриттю чи зміні особистих даних, захищаємо дані як під час їх передачі, так і після їх отримання. Уся особиста інформація зберігається виключно на надійних та захищених серверах, що відповідають високим критеріям безпеки.

3. Куки та відстеження

Наш сайт використовує куки та подібні технології для збору інформації про Ваші налаштування та взаємодію з сайтом. Ви можете керувати налаштуваннями куків у своєму браузері.

4. Обмін даними з третіми сторонами

Медичний центр JMCне передає особисту інформацію користувачів третім особам без їхньої згоди, крім випадків, прямо передбачених законодавством України або за умови, коли це необхідно для надання медичних послуг (наприклад, співпраця з іншими медичними закладами або лікарськими установами).

5. Права користувачів щодо персональних даних

У Вас є право вимагати доступу, виправлення, обмеження обробки та видалення Вашої персональної інформації. Ви також можете відкликати свою згоду на обробку даних.

6. Строки обробки даних

Медичний центр JMC обробляє особисті дані лише в межах необхідних цілей, для яких вони були зібрані. Після досягнення цих цілей, дані будуть безпечно знищені або перенесені до архіву. Ми залишаємо за собою можливість продовжити обробку даних у разу, коли це необхідно для виконання нами своїх юридичних зобов'язань або у випадках, коли це прямо визначено законом.

У випадку наявності скарг, позовів або судового розгляду, Медичний центр JMC може продовжити строк обробки даних для забезпечення розгляду цих справ та їх вирішення. Після завершення цих процесів, особисті дані будуть знищені або перенесені відповідно до внутрішніх правил та законодавства.

7. Зміна Політики конфіденційності

Медичний центр JMC залишає за собою право оновлювати положення цієї Політики конфіденційності. Ми радимо періодично переглядати цей документ із метою своєчасного ознайомлення з актуальними змінами.

Якщо у Вас є будь-які питання щодо Політики конфіденційності Медичного центру JMC, будь ласка, зв'яжіться з нами за контактною адресою електронної пошти  info@jmc.org.ua.